Halottszállítás

Az AEVUM Temetkezés szolgáltatásai között szerepel a halottszállítási feladatok megadott időre történő elvégzése, erre a célra rendszeresített, a temetkezési törvény által meghatározott kritériumok szerint átalakított hűtött rakterű Mercedes Benz Vito halottszállító gépkocsikkal illetve igény szerint Mercedes Benz E class típusú temetési pompaautóval. Munkatársaink a bekövetkezett tragédiát figyelembe véve tapintatosan és körültekintően járnak el minden esetben.

Halottszállítás lakásról

Amennyiben otthonában családja körében halálozás történt cégünk azonnali segítséget nyújt Önnek a teendők elvégzésében, teljes körű elhunyt szállítási és hivatali ügyintézés tekintetében is. Ügyeletes munkatársunk az év minden napján 0 - 24 órában fogadja az Ön hívását és azonnali hatállyal indítja a halottszállítást végző kollégáinkat.
 

Halottszállítás belföldön

Ha a haláleset Budapesten következett be, de az elhunytat valamelyik vidéki temetőben szeretnék végső nyugalomra helyezni, úgy a hozzátartozók számára kedvező feltételek mellett vállaljuk az elhunyt földi maradványainak temetési helyre történő szállítását a megadott időpontra, akár az elhalálozás után 24 órán belüli teljesítés mellett is.
 

Halottszállítás külföldön

Külföldön elhalálozott magyar állampolgárok holttestének Magyarországra történő szállításának teljes körű megszervezését és lebonyolítását vállaljuk külföldi ügyintézéssel, engedélyek és halotti dokumentáció beszerzésével, illetve Magyarországon elhunyt külföldi állampolgárok holttestének szállítását vállaljuk teljes körű ügyintézéssel és akár 24 órán belül történő indulással.