Miért kérjen ÍRÁSOS árajánlatot?

A temetés megrendelése előtt lényeges körülmény, hogy a temetkezési szolgáltatások pontosan elvégzendő kérdéseit és azok árait írásban rögzítsük. Ez az Ön érdekeit szolgálja, mivel egyértelműen le van fektetve, hogy cégünk milyen feladatokat és elvégzendő folyamatokat vállal át Öntől, az elhunyt temetésének megszervezése során. Ez a gyakorlat megkönnyíti mindkét fél helyzetét, hiszen így elkerülhetjük a kellemetlen félreértéseket vagy későbbi magyarázkodásokat. Amikor írásos formában elküldjük a koporsós vagy hamvasztásos temetési árajánlatot, ezzel rögzítjük az általunk vállalt szolgáltatásokat és kötelezettségeinket az adott áron.

Sajnálatos módon tapasztalataink azt mutatják, hogy a versenytárs temetkezési vállalkozások más megközelítést alkalmaznak. Gyakran telefonon kedvezőbb árakat ajánlanak, ám ezek általában nettó költségeket takarnak. Ilyenkor az irodájukban derül ki, hogy ha a temetési költségekre számlát kérne a hagyatéki eljárás során, akkor még 27% ÁFA-t is fizetnie kell.

A Lélekhajó Temetkezés átlátható, korrekt temetkezési vállalkozás! Ami telefonon elhangzik kollégáinktól, azt írásban, e-mail formájában is visszaigazoljuk.
 
Kérjen tőlünk árajánlatot kötelezettség nélkül!
Amennyiben mobil telefonszámát megadja, SMS-ben értesítjük, ha elküldtük a temetési ajánlatot a megadott elérhetőségére. Az árajánlatkérő űrlap kitöltésével segít munkatársunknak pontos költségkalkulációt készíteni az Önt érdeklő szertartásra. Pontos válaszokkal a munkatársaink valós költségeket tudnak közölni. A Megjegyzés rovatban megírhatja kérdéseit, kéréseit vagy más információit.
 
Ha nem kívánja használni a fenti ajánlatkérő rendszerünket, elküldheti nekünk e-mailben a temetési vagy hamvasztási elképzeléseit és részleteit:

info@lelekhajotemetkezes.hu