Tisztelt Hozzátartozó!

Pár mondatban bemutatjuk Önnek cégünket, a LÉLEKHAJÓ Temetkezést.

A temetkezési szakmán belül cégünk fő tevékenységi köre az elhunytak hamvasztásának lebonyolítása, a Budapesten történő urnás és koporsós temetések megszervezése, az elhunyt hamvainak szórása temetőben és templomban, hajós temetések teljes körű lebonyolítása, a belföldi elhunyt szállítások, illetve a nemzetközi halottszállítások rövid határidőn belül történő teljesítése. Tevékenységünket teljes körű ügyintézés mellett végezzük.

Ügyfeleinket színvonalasan berendezett irodánk erre a célra kialakított helyiségeiben fogadjuk, méltó kegyeleti körülményeket biztosítva a zavartalan temetés felvételezésre. Irodánkban kegyeleti bemutatóterem található, ahol személyesen megtekinthetőek a temetés során felhasználásra kerülő kegyeleti kellékek.

Cégünk Budapest területén a belvároshoz közel Ferencvárosban, a IX. kerület szívében, a Nagyvárad tér közvetlen szomszédságában található Ernő utca 30-34. szám alatt működteti temetésfelvételi irodáját és egyben a Lélekhajó Kegyeleti Rendezvénytermet.

Munkatársaink segítőkész szakemberek, akik azért dolgoznak, hogy a társaságunkhoz forduló hozzátartozók minden kívánságát, és esetleges rendkívüli kérését diszkrét módon a lehető legrövidebb időn belül teljesítsék. Tevékenységünk során hangsúlyt fektetünk a színvonalas, gyors és pontos munkavégzésre, párosítva azt a kegyeleti előírásokkal, szokásokkal és nem utolsósorban a megfizethetőséggel.
 

budapesten Egyedülállóan csak nálunk!

méltó búcsú szeretett halottjától

Egyedülálló módon vállalkozásunk biztosítja Önnek azt a lehetőséget, hogy a temetőn kívül, de mégis méltó körülmények között megszervezhessük az elhunyt hamvasztása utáni ravatalozását és a végső út méltóságteljes lebonyolítását modern felfogásban, szeretetben.

Vegye igénybe a Lélekhajó Kegyeleti Rendezvényterem exkluzív szolgáltatásait!