Hamvasztás és hamvak hazavitele

Az elhunyt hamvasztása után a hamvakat tartalmazó urnát átadjuk az Ön részére teljes jogi és halotti dokumentációval

Napjainkban – különösen Budapesten – egyre többen választják a hamvasztásos temetkezési formát. Sokakat azonban szorongással tölt el, hogy hogyan is zajlik ez az egész. Vajon tisztességes körülmények között szállítják majd? Egyedül hamvasztják? Méltó módon? Jól bánnak vele? Biztos az ő hamvait kapjuk vissza? Számtalan kérdés merülhet fel.

Mindig a legnagyobb körültekintéssel, a kegyeleti szempontok maximális figyelembe vételével járunk el a hamvasztás ügyintézése és lebonyolítása során mi és gondosan megválasztott munkatársaink, alvállalkozóink is. A szállítást, hamvasztást végző, elhivatott kollégáink modern és higiénikus környezetben végzik felelősségteljes munkájukat, tisztelettel bánnak az elhunytakkal. Nyugodtan ránk bízhatja szerettét, nincs miért aggódnia.
De fontos számunkra, hogy – amennyiben szükségét érzi - erről Ön is meggyőződhessen, hogy szorongás és felesleges aggodalom nélkül vehessen búcsút attól, akit szeret. Amennyiben igényli, a hamvasztás folyamatának valamennyi részletével kapcsolatban felvilágosítást nyújtunk. Pontosan nyomon követhető, hogy elhunyt szerettükkel mikor, hol, mi történik. Igény szerint saját szemével győződhet meg arról is, hogy valóban ő és valóban egyedül lesz elhamvasztva.
Hamvasztási szolgáltatás csomagjainkat – temetkezési szolgáltatók körében egyedülálló módon – úgy alakítottuk ki, hogy mindenki a számára legkedvezőbb megoldást és szolgáltatást választhassa. Természetesen van lehetőség a szolgáltatás csomagok kombinációjára is, ezzel kapcsolatban kérje ajánlatunkat.

Irodákban választhatja ki az Önnek tetsző kellékeket (urna, urnatakaró, stb.), dönthet a hamvasztás módjáról, egyéb kapcsolódó szolgáltatásokról, a búcsú szertartás menetéről, a hamvak elhelyezésének, szórásának módjáról is.
Igény szerint, a hamvasztást követően kedvezményes áron vehetik igénybe exkluzív kegyeleti termünket, hogy elhunyt szerettük hamvait felravatalozva búcsúzási lehetőséget biztosíthassanak a család valamennyi tagja, a barátok, ismerősök számára is. De ha még a hamvasztás előtt szeretne végső búcsút venni az elhunyttól, annak sincs akadálya: a krematórium exkluzív ravatal termében koporsóban ravatalozzuk fel, ahol klasszikus búcsú szertartás (polgári vagy egyházi) keretében, vagy szűk családi körben kísérheti utolsó útjára hozzátartozóját. Igény szerint a teljes hamvasztási folyamat nyomon követhető, beleértve a koporsó kemencébe helyezését is. Extra szolgáltatásainkról kérje tájékoztatónkat!
 

további Kérdése van?
Hívja munkatársunkat!

Szolgáltatásaink

 • Személyes konzultáció irodánkban
 • Teljes körű szolgáltatás és ügyintézés
 • Halotti anyakönyvi kivonat beszerzés
 • Az elhunyt szállítása a krematóriumba
 • Hamvasztás és a hamvak visszaszállítása
 • Hamvasztáshoz szükséges kegyeleti kellékek biztosítása
 • Hamvak szállítása az Ön által megjelölt helyre
 • Kórházi ügyintézés és hamvasztási időpont foglalás
 • Személyre szabott temetési urna ajánlás és bemutatás
 • Igény esetén Nyugdíjfolyósító Intézet értesítése halálozásról
 • Az elhunyt ravatalozása hamvasztás előtt Krematóriumban
 • Elhunyt öltöztetése, felkészítése megtekintésre, tanatoesztétika

Urnaválaszték

Tekintse meg temetési urna választékunkat az alábbi gombra kattintva. 
Az urnákat anyaguk vagy felhasználási módjuk szerint csoportosítottuk, hogy Önnek egyszerű dolga legyen abban, hogy megtalálja az elképzeléseihez legjobban illeszkedő kegyeleti urnát.
800

Típusú urna közül tud választani

15

Urnagyártó terméke irodánkban

Hamvasztás előtti megtekintés

A Budapesti Krematóriumban lehetőség nyílik az elhunyt megtekintésére közvetlenül a hamvasztás megkezdése előtt. Miért igényelje ezt a szolgáltatást? 

Végső búcsú

Kultúrált környezetben méltó képpen tud végső búcsút venni hozzátartozójától.

Megnyugvás

Meggyőződhet róla, hogy ténylegesen az Ön szeretett halottja van a koporsóban.

Búcsúztatás

A ravatalozó teremben polgári vagy egyházi búcsúztatás megszervezésére is lehetőség van.

Hamvak átvétele

Ha szeretné a hamvakat átvenni a Kremetóriumban erre is van lehetőség.

Bekezelés

Megtekintheti ahogy a hamvasztómester az elhunytat bekezeli a hamvasztó kemencébe.

Személyes üzenet

Elhelyezhet a koporsóban egy személyes üzenetet vagy tárgyat, mely együtt hamvad az elhunyttal.

további kérdése van a 
hamvasztás előtti megtekintéssel kapcsolatban?
Hívja munkatársunkat!

Kérjük, tekintse meg a hamvasztás folyamatával, a biztonsági előírásokkal, különleges krematóriumi szolgáltatásokkal, illetve a temetés megrendelésével kapcsolatos videót!

KÉRJEN CÉGÜNKTŐL DÍJMENTESEN ÁRAJÁNLATOT

Az árajánlatkérő űrlapban szereplő kérdések megválaszolásával segíti munkánkat abban, hogy munkatársunk kifejezetten az Önt érdeklő szertartásra tudjon pontos költség kalkulációt készíteni. Amennyiben Ön az ott feltett kérdésekre pontosan válaszol, akkor munkatársaink nemcsak „közelítő” árakról tudják Önt tájékoztatni, hanem egész pontos temetési költséget tudnak számolni. A Megjegyzés ablakba beírhatja az esetlegesen felmerülő kéréseit, kérdéseit vagy az egyéb információkat.
Amennyiben megadja mobil telefonszámát, úgy SMS-ben jelezzük Önnek, ha a megadott elérhetőségére elküldtük temetési ajánlatunkat.

Hamvasztás és urnakiadás árajánlat
A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!