NEMZETKÖZI TEMETKEZÉS

TÁRSASÁGUNK VÁLLALJA A NEMZETKÖZI TEMETKEZÉSI SZOLGÁLTATÁSOK TELJES KÖRŰ MEGSZERVEZÉSÉT ÉS AZ EZZEL ÖSSZEFÜGGÉSBEN FELMERÜLŐ HIVATALOS ELJÁRÁSOK ELVÉGZÉSÉT.

Cégünk teljes körű ügyintézés mellett vállalja a Magyarországon elhalálozott külföldi állampolgárok holttestének szállítását, a halotti anyakönyvi kivonat és a halottszállításhoz szükséges követségi engedély beszerzését, az elhunyt hazaszállítását a cél országba közúton vagy légi úton megszervezve illetve külföldi temetkezési partner megkeresését és bevonását a helyi temetés ügyintézésébe.

Vállaljuk továbbá a Romániába és Ukrajnába történő halottszállítás kedvezményes áron történő elvégzését. Kifejezetten a kelet-európai megrendelőink részére állítottunk összes egy kedvező áru kegyeleti kellékeket tartalmazó csomagot, melyet a nemzetközi halottszállítás során tudunk alkalmazni amennyiben kulcsfontosságú a temetkezési szolgáltatás során az anyagi ráfordítás mértékének alacsonyan tartása.

A nemzetközi halottszállítás elvégzéséhez szükséges Magyarországon kiállításra kerülő különféle engedélyek és okmányok beszerzésének teljes körű ügyintézését cégünk elvégzi Ön helyett. Külföldi állampolgár elhalálozása esetén minden esetben be kell szerezni a helyi illetékes tisztiorvosi szállítási engedélyt, közlekedési baleset következtében történt elhalálozáskor pedig a közigazgatási eljárás során a rendőrségi vagy ügyészségi engedély megléte is szükséges.
Kórházban bekövetkezett elhalálozás esetén a halotti dokumentáció kiállíttatását rövid határidőre vállaljuk, továbbá a halottszállításhoz elengedhetetlen tisztiorvosi engedélyt a Halottvizsgálati Bizonyítvány kiállítását követő 24 órán belül beszerezzük. A halálozás helye szerinti illetékes anyakönyvi hivatalban beszerezzük az elhunyt halotti anyakönyvi kivonatát. Párhuzamosan az ügyintézésekkel elvégeztetjük a holttest szállításra történő előkészítését, vagyis a balzsamozását is és erről az igazolást csatoljuk a halotti dokumentációhoz.
Igény esetén lehetőséget biztosítunk az elhunyt családja számára, hogy méltó körülmények között, egyeztetett időpontban meg tudják tekinteni az elhunytat a halottszállítás elvégzése előtt. Ilyen esetben esztétikai felkészítést végzünk a holttesten, hogy minél jobb állapotban tudjanak végső búcsút venni a halottól.

további Kérdése van?
Hívja nemzetközi ügyintéző munkatársunkat!

Cégünk teljes körű ügyintézés mellett vállalja a külföldön elhunyt magyar állampolgárok hazaszállítását, a szükséges okiratok, engedélyek beszerzését, az elhunyt Magyarországra történő hazaszállításának lebonyolítását és az itthoni temetés igény szerinti megszervezését. Külföldön történt elhalálozás esetén minden esetben be kell szerezni a helyi illetékes tisztiorvosi szállítási engedélyt, közlekedési baleset következtében történt elhalálozáskor pedig még a rendőrségi vagy ügyészségi engedély megléte is elkerülhetetlen. Ezen felül szükséges a haláleset helyén beszerezni a halotti anyakönyvi kivonatot vagy legalább bejelenteni a halálozást, melyről igazolást adnak a hatóságok.
Nem elhanyagolható körülmény a külföldön bekövetkezett haláleset során az, hogy a helyi temetkezési vállalkozó vagy az egészségügyi intézmény az elhunyt hűtési díjáért esetlegesen a halálozás helyéről történő elhunyt beszállításért milyen díjakat szeretne érvényesíteni a hozzátartozóval szemben. Kiterjedt partner hálózattal rendelkezünk Európa egész területén ezáltal a lehető legkisebb mértékűre tudjuk redukálni a fizetendő költségeket. Ismerjük az egyes országok kegyeleti jogszabályainak helyi speciális előírásait, tudjuk, hogy mi az, amin tudunk takarékoskodni és mi az, amin pedig egyszerűen nem lehet, vagy nem érdemes

Mit tartalmaz
szolgáltatásunk?

A nemzetközi halottszállítás elvégzéséhez szükséges külföldön és belföldön beszerzendő különféle engedélyek és okmányok beszerzésének teljes körű ügyintézést cégünk elvégzi Ön helyett. Külföldi elhalálozás esetén minden esetben be kell szerezni a helyi illetékes tisztiorvosi szállítási engedélyt, közlekedési baleset következtében történt elhalálozáskor pedig még a rendőrségi vagy ügyészségi engedély megléte is elkerülhetetlen.
  • Halottszállítás Európa egész területén
  • Halotti anyakönyv beszerzése külföldön
  • Szükséges engedélyek és dokumentumok beszerzése
  • Magyar Konzulátussal történő együttműködés
  • Nemzetközi előírásoknak megfelelő kegyeleti kellékek
  • Hiteles fordítások beszerzése
  • Külföldi kórházzal vagy temetkezéssel kapcsolat felvétel

Igénybe vehető egyedi szolgáltatásaink

Személyes kapcsolattartó ügyintéző

A teljes ügyintézés elejétől a végéig Önnel egy munkatársunk tarjta a kapcsolatot és áll mindenben rendelkezésére.

Mercedes halottszállító autó

Exkluzív Mercedes típusú halottszállító autóval szállítjuk az elhunytat az Ön által megjelölt helyre.

Az elhunyt ravatalozása és hamvasztása

A hazaszállítása után a krematóriumban felravatalozzuk az elhunytat és ezútán megtörténik a hamvasztás.

Időre történő halottszállítás

Az Ön által kívánt időpontra valósítjuk meg az elhunyt szállítását a megjelölt helyszínre vagy temetőbe.

KÉRJEN CÉGÜNKTŐL DÍJMENTESEN ÁRAJÁNLATOT

Az árajánlatkérő űrlapban szereplő kérdések megválaszolásával segíti munkánkat abban, hogy munkatársunk kifejezetten az Önt érdeklő szertartásra tudjon pontos költség kalkulációt készíteni. Amennyiben Ön az ott feltett kérdésekre pontosan válaszol, akkor munkatársaink nemcsak „közelítő” árakról tudják Önt tájékoztatni, hanem egész pontos temetési költséget tudnak számolni. A Megjegyzés ablakba beírhatja az esetlegesen felmerülő kéréseit, kérdéseit vagy az egyéb információkat.
Amennyiben megadja mobil telefonszámát, úgy SMS-ben jelezzük Önnek, ha a megadott elérhetőségére elküldtük temetési ajánlatunkat.

Nemzetközi temetkezési árajánlatA csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!